Ny logo designet av Carl Gundersen

Jakt & Fiske Bloggen var i beit for en logo. For å tenke utenfor boksen og tenke noen nye  ider, måtte jeg få hjelp. Heldigvis kjenner jeg  Carl Gundersen. En kreativ og dyktig grafisk designer, som har klare meninger om god design og ikoniske logoer.

Utfordringen var å forme en logo som klarte å omfavne både jakt og fiske, uten å være for tradisjonell og samtidig ha et rent uttrykk.  Carl tok utfordringen og fikk frie tøyler. Noen uker etter kom han med 3 forslag. Alle verdige vinnere av en hvilke som helst konkurranse.

Logoen jeg valgte er nok i første øyekast en jakt logo, da den har et tydelig hjortehode som blikkfang. Kanskje ikke like intuitivt i første øyekast, finner du halen til en fisk, som kaster fra seg i det den lander. Du ser det nå!  Det er dette som gjør god design til godt design… Man blir ikke ferdig med et bilde i første blikk.

Nok en gang takker jeg Carl for hans hjelp. Jeg er utrolig begeistret for hans kreativitet og hjelp til å lage en flott logo som jeg stolt kan fronte Jakt og Fiske Bloggen med.

This slideshow requires JavaScript.

 

Leave a Reply

Up ↑

%d bloggers like this: